Woonaccessoires gemaakt door de Hands of Linda

De 25-jarige Linda is nog maar kort eigenaresse van haar eigen webshop. Ze maakt de mooiste woonaccessoires. Van dikke plaids, vloerkleden, poefen, sjaals, mutsen tot dierenmandjes. Voor ieder interieur vind je iets moois in haar online winkel.

De meeste woonaccessoires maakt ze van 100% hoge kwaliteit merinowol. Dit is erg fijne wol en daardoor dus ook zacht, maar ook hyperallergeen en milieuvriendelijk, dus voor iedereen te gebruiken. Tot slot is de creatieve Linda heel handig met hout, waar ze accessoires, maar ook meubels van maakt.

 

woonaccessoires by the hands of linda

 

“Dat kan ik zelf ook!”

De woonplaids had Linda een keer voorbij zien komen en toen dacht ze: ‘Dit kan ik vast ook maken!’ “Zo ben ik op onderzoek uitgegaan, wat voor materialen je precies nodig had en hoe je dit dan moest maken en ben toen met veel plezier aan de slag gegaan.” Ze had de techniek al snel onder de knie. “Na een paar producten gemaakt te hebben vroegen familieleden en vrienden of ik ook iets voor hen wilde maken. Toen dacht ik ineens: ‘hier moet ik wat mee gaan doen’. Ik besloot een bedrijf op te starten.”

Uniek zijn en blijven betekent uitmuntende service


woonaccessoires by the hands of linda

“De grootste uitdaging voor mij is om uniek te zijn en te blijven op het gebied van woonaccessoires”, vertelt Linda. Ze wil haar klanten iets extra’s aanbieden wat een ander niet heeft. “Op deze manier komen ze juist eerder bij jou en kiezen ze niet voor mijn concurrenten.” Service staat bij Hands of Linda daarom ook centraal, samen met de unieke producten. Linda vindt het erg belangrijk dat de klant zich gehoord voelt en dat er een product gecreëerd wordt exact naar de smaak van de klant.

Woonaccessoires maken is het leukste dat er is

Ervan leven kan ze nog niet, maar dat kan ook bijna niet als je pas begonnen bent. “Ik zie het nu nog meer als uit de hand gelopen hobby, iets wat ik leuk vind om te doen en waar ik iets extra’s aan verdien. Wat ik wel heel graag wil uitbreiden in de toekomst”, aldus een ambitieuze Linda. Linda houdt zichzelf continu gemotiveerd. Alles aan het hebben van haar webshop is leuk, zo lijkt het bijna. “Ik ben altijd gemotiveerd. Ik maak mensen blij met de door hun gewenste producten en zij maken mij daarmee weer blij met hun lach en tevredenheid. Dát is mijn motivatie, blijheid, tevredenheid.”

Nog genoeg dromen over

 

woonaccessoires by the hands of linda
Hoewel Linda nog maar net op weg is heeft ze nog veel dromen. Het is natuurlijk altijd goed om na te blijven denken over de toekomst en dat doet ze ook stiekem wel. “Ik hoop dat ik over een paar jaar veel klanten tevreden en blij heb gemaakt met mijn woonaccessoires”, vertelt ze. Ze wil mensen graag ‘een extra stukje liefde’ aanbieden voor in huis. “Natuurlijk hoop ik ook dat ik straks zo groot ben dat ik zelfs personeel in dienst moet nemen, omdat ik het alleen niet meer red. Dat zou fantastisch zijn!”

Nice to meet you

Voor nu is het voor Linda het belangrijkst om naamsbekendheid te genereren en klanten blij maken met haar unieke op maat gemaakte woonaccessoires. Linda wil ook jou graag leren kennen dus speciaal voor jou biedt Hands of Linda je een leuke korting aan van 10%. Plaats in de opmerkingen bij je bestelling de kortingscode ‘Thesinglemamapromo2017’. De code is te gebruiken t/m 11 juni 2017. Neem dus snel een kijkje bij Linda!

Je vindt Hands of Linda hier: