Alles of Nietz: accessoires voor mama’s en kids

Alles of Nietz voor The Single Mama

Single mama Dorien is 36 en moeder van Noud (6). Voor haar webshop Alles of Nietz maakt ze accessoires voor moeders en kids. Van Ibiza hoofdbandjes voor de modebewuste dochter, tot moeder-dochter/zoon armbandjes. Daarnaast geeft Dorien leuke workshops, eveneens voor moeders en kids.

Alles of Nietz voor The Single Mama
Hoewel ze zelf moeder is van een jongetje, is Dorien op het idee gekomen om een webwinkel te beginnen door het maken van haarspeldjes. “Ik gaf deze dan cadeau aan meiden in mijn omgeving. Nadat ik vaak leuke en positieve reacties kreeg, had ik het idee om er meer mee te gaan doen.” Dorien ontwierp haar logo, bedacht een naam en Alles of Nietz was een feit.

Van slaapkamer naar werkkamer

Haar webshop runt Dorien vanuit huis. “Ik heb een slaapkamer omgebouwd tot ‘werkruimte’. Daar heb ik alle materialen liggen en er staat een bureau om de producten te maken.” Toch zit ze uiteindelijk vaker gewoon aan de eettafel achter de laptop met de hele tafel vol materialen en onderdelen. “Wel zo gezellig!” Workshops verzorgt ze ook vanuit huis. “Op dit moment ben ik op zoek naar een grotere ruimte, zodat er meer mensen met de workshops mee kunnen doen. Maar ik kan de workshops ook bij mensen thuis verzorgen! Voor kinderfeestjes ga ik altijd naar het feestje toe. Dit scheelt de klant een hoop gedoe met het vervoeren van alle kinderen. En binnen een straal van 10 km vanaf Nuland, reken ik geen kilometer vergoeding. Net zo makkelijk dus!”

Alles of Nietz: een uitdaging
Alles of Nietz voor The Single Mama

Tijdens het ontwikkelen van haar webshop liep Dorien tegen verschillende problemen aan. Het is niet altijd even makkelijk om voor jezelf te beginnen. “Ik heb geloof ik wel tien verschillende sites gemaakt. Steeds was het toch niet naar mijn zin. Haha. Gelukkig ben ik op een gegeven moment overgestapt naar ‘MijnWebwinkel’ en dit werkt voor mij erg prettig. Niet té veel opties, maar wel heel praktisch in gebruik”, vertelt ze ietwat opgelucht. Foto’s maken vindt ze ook nog steeds erg moeilijk. “Dit is echt mijn ‘zwakke’ plek. Misschien dat ik hier ook veel te perfectionistisch voor ben. Ik wil graag een professionele uitstraling hebben op de website, maar vind het moeilijk om dit zonder professionele fotoapparatuur en kennis van fotografie voor elkaar te krijgen.”

Creativiteit voor jong en oud

Producten voor kinderen hebben nog altijd haar voorkeur, maar de combinatie met artikelen voor moeders maakt voor haar het plaatje compleet. “Nu krijg ik elke dag de kans om mijn creativiteit te gebruiken, mooie dingen te maken en mensen blij te maken! Ik vind het ook geweldig om te zien hoe volwassenen én kinderen genieten tijdens de workshops”, aldus een trotse Dorien. Met haar moeder en kind producten wil ze zich onderscheiden. Je ziet dat er steeds meer vraag is naar ‘twinning’ en daar speelt ze op in voor wat betreft de tofste accessoires. “Maar ook de combinatie met workshops en kinderfeestjes is iets waarin ik me onderscheid.”

De kwaliteit van de handgemaakte producten is voor Dorien het allerbelangrijkst. “Als ik niet 100% achter mijn product sta, dan verkoop ik het niet.” Ook staat bij Alles of Nietz een service hoog in het vaandel. Dorien wil graag dat haar klanten tevreden zijn. Deze creatieve mama staat voor wat ze doet en dat doet ze heel goed!

Korting

Alles of Nietz voor The Single Mama

Alles of Nietz heeft voor jou kortingscode. Je krijgt 10% korting op alles als je de code ‘THESINGLEMAMA2017’ invult bij het afrekenen! Deze code is geldig tot 10 april 2017 en geldt óók op de workshops en kinderfeestjes.

Je vindt Alles of Nietz hier: